Telesales

Telesales Rotterdam?

Als u een Telesales opdracht heeft in Rotterdam, dan zit u bij M-connect goed! M-connect is geen standaard callcenter, maar een bedrijf dat met u meedenkt om het hoogst haalbare commerciële succes te behalen.

Telesales professionals

Speciaal voor bedrijven in Rotterdam, bieden wij uiterst commerciële en professionele telesales professionals aan voor het benaderen van potentiële relaties. Onze Telesales professionals met als specialisatie Rotterdam, staan te popelen om met uw opdracht aan de slag te gaan.

Gerichte verkoop

Onze professionals zorgen ervoor dat alleen de mensen benaderd worden, waarvan verwacht wordt dat zij daadwerkelijk interesse hebben in uw product of dienst. Bovendien zorgen wij ervoor dat onze telefonische verkopers optimaal op de hoogte zijn van uw aanbod. Met een volledige kennis van zaken, kunnen wij de telesales effectiever voor u inzetten en zorgen voor een succesvolle verkoop. Zomaar lukraak bellen is bij ons dus niet aan de orde

Offerte voor uw telesales opdracht

Vraag vrijblijvend een offerte op door het nummer op deze website te bellen of het formulier in te vullen. u ontvangt dan direct een vrijblijvende offerte voor uw telesales opdracht!

  Direct contact !

  Bedrijfsnaam (*)

  Contactpersoon(*)

  Telefoonnummer(*)

  Uw email (*)

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  captcha

  M-Connect


  referentie