Telefonische verkoop

Doeltreffende investering

Bijna direct na de uitvinding van de telefoon is men begonnen met telefonische verkoop. Als snel ontdekte bedrijven de enorme mogelijkheden en de positieve effecten van deze verkoopmethode. Tegenwoordig wordt dit aloude verkoopinstrument nog steeds met veel succes toegepast. Doordat het mogelijk is om direct in contact te komen met potentiële klanten is het mogelijk om in een korte tijd veel mensen te bereiken en is telefonische verkoop in veel gevallen een doeltreffende investering.

Voor weinigen weggelegd

Veel organisaties onderschatten de mogelijkheden die er liggen voor het telefonisch benaderen van potentiële klanten. Meestal hebben ondernemers er zelf weinig zin in en kunnen zij niet overtuigend genoeg telefonische verkoop toepassen. Telefonische verkoop wordt daarom gezien als een vak apart dat maar voor weinigen is weggelegd. Een van de weinige organisaties in Rotterdam dat wel op overtuigende wijze de telefonische verkoop met veel succes uitvoert, is M-Connect.

Compleet volgens uw wensen

Door het uitbesteden van de verkoop via telefoon, kunt u zich volledig concentreren op de werkzaamheden waar u goed in bent, terwijl wij de (potentiële) klanten aandragen die u wilt . Zo kunnen wij voor u bezoekafspraken maken, maar ook direct uw producten verkopen. Hierbij werken wij compleet volgens uw wensen en wordt ieder telefoongesprek gevoerd zoals u dat wilt.

Maak een afspraak

Maak gerust eens kennis met ons callcenter en laat de telefonische verkoop over aan onze specialisten. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Bel of mail ons direct om een afspraak te maken. De contactgegevens kunt u vinden op deze website.

  Direct contact !

  Bedrijfsnaam (*)

  Contactpersoon(*)

  Telefoonnummer(*)

  Uw email (*)

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  captcha

  M-Connect


  referentie