Telefonische acquisitie

Is dit voor u herkenbaar?

Ondernemers hebben vaak weinig tijd om telefonische acquisitie uit te voeren, maar wie geen acquisitie uitvoert komt op een bepaald moment zonder werkt te zitten. Vooral bedrijven in het MKB laten het nogal eens na om acquisitie te doen. Zij geven als redenen aan geen tijd te hebben, de prioriteiten ergens anders te hebben en het erg lastig en vervelend te vinden om uit te voeren. Wanneer u zich hierin herkent, is het verstandig om verder te lezen.

Betaal alleen voor resultaat

M-connect in Rotterdam biedt voor u dé uitkomst. Via ons callcenter in Rotterdam is het mogelijk om de telefonische acquisitie voor uw bedrijf te laten uitvoeren door professionals. U grote voordeel van ons callcenter is dat u helemaal niets hoeft te betalen als wij geen resultaten halen. U betaalt alleen wanneer de vooraf gestelde afspraken zijn behaald. Onze callcenter medewerkers bellen vanuit uw bedrijfsnaam de meest relevante prospects. Hierbij heeft u de mogelijkheid om zelf mogelijkheid om bedrijven door te geven die wij bellen, maar u kunt ook het volledige acquisitietraject aan ons uitbesteden.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Maak gerust eens een afspraak met ons callcenter om de mogelijkheden voor telefonische acquisitie met ons door te nemen. U zult merken dat wij erg flexibel zijn en met onze kennis en ervaring precies weten wat wij u het beste kunnen bieden. Vul vandaag nog het formulier op deze website in of neem telefonisch contact op voor meer informatie over telefonische acquisitie.

  Direct contact !

  Bedrijfsnaam (*)

  Contactpersoon(*)

  Telefoonnummer(*)

  Uw email (*)

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  captcha

  M-Connect


  referentie