Bezoekafspraken maken

Verzekerd van succes

Heeft u genoeg van het tijdrovende acquisitiewerk dat u besteedt aan het maken van bezoekafspraken? Dan nemen wij dat graag van u over. Onze callcenter medewerkers zijn zeer ervaren en weten precies de bedrijven te vinden die geïnteresseerd zijn in uw producten of dienst. Door direct afspraken in te plannen, desgewenst rechtstreeks in uw agenda, bent u verzekerd van succes. U weet immers bedrijven te overtuigen die toch al geïnteresseerd zijn.

Onze succesfactoren

Naast de ervaring die onze callcenter medewerkers bezitten voor het maken van bezoekafspraken is ook onze techniek één van de succesfactoren van onze organisatie. Deze techniek bestaat uit een uitgebreide training voor onze medewerkers en een heldere, efficiënte en goed doordachte aanpak.

Een afspraak direct in uw agenda plaatsen

Via onze geavanceerde software is het mogelijk om de afspraken af te stemmen op uw agenda en direct een afspraak in uw agenda te plaatsen. Ons systeem stelt u vervolgens op de hoogte van uw afspraak, zodat u deze niet over het hoofd ziet. In uw agenda plaatsen wij alle gegevens die wij te weten zijn gekomen over het betreffende bedrijf. Dit biedt u de mogelijkheid om u van te voren in te lezen in het bedrijf en de aanpak en het doel van de bezoekafspraak te maken. Wacht niet langer en zorg dat u het maken van bezoekafspraken uitbesteedt aan de specialist. Bel of mail ons direct en maak uw wensen aan ons kenbaar.

  Direct contact !

  Bedrijfsnaam (*)

  Contactpersoon(*)

  Telefoonnummer(*)

  Uw email (*)

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  captcha

  M-Connect


  referentie