Met een gerust hart op vakantie

Uw telefoon ook tijdens vakantiedagen beantwoord

Als ondernemer bent u wellicht niet altijd telefonisch bereikbaar. Het kan zijn dat u in gesprek of buiten de deur bent, maar u heeft uiteraard ook wel eens behoefte aan vakantie. Ook tijdens vakantiedagen kan het daarom erg fijn zijn dat u bereikbaar bent, zonder dat u zelf uw telefoon hoeft te beantwoorden. Zodra u weer aan het werk gaat ontvangt u een helder overzicht van personen die u gebeld hebben en de boodschappen die zijn achtergelaten.

U hoeft geen personeel aan te nemen voor de korte tijd dat u wellicht niet telefonisch bereikbaar bent en toch kunt u in alle rust van uw vakantiedagen genieten. Maak vandaag nog een afspraak met een callcenter bij u in de buurt en ontdek de vele mogelijkheden van een telefonische antwoordservice.

  Direct contact !

  Bedrijfsnaam (*)

  Contactpersoon(*)

  Telefoonnummer(*)

  Uw email (*)

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  captcha

  M-Connect


  referentie