Veelgestelde vragen

Welke diensten kan M-Connect voor mijn bedrijf uitvoeren?

M-Connect kunt u in Rotterdam inschakelen voor onder andere:
– B2B telesales
– Het genereren van leads
Telefonische acquisitie
Het maken van bezoekafspraak
– Het leveren van adreslijsten en prospects
– Telefonische antwoordservice

Wat kost het opzetten en uitvoeren van een opdracht?

Het opzetten en uitvoeren van een telemarketing opdracht wordt door M-Connect vrijwel altijd verzorgd op basis van No-Cure-No-Pay. Dat betekent dat u alleen betaald voor het geboekte resultaat, zodat u verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt. Daarbij wordt de opdracht volledig afgestemd op de wensen van de klant. Wij kunnen u daarom geen prijs indicatie geven. Neem contact met ons op om een offerte op maat te ontvangen.

Waar moet ik aan voldoen op bij M-Connect te kunnen werken?

Om bij M-Connect in Rotterdam aan de slag te kunnen als telefonische accountmanager dient u onder andere over een groot doorzettingsvermogen te beschikken, accentloos Nederlands te spreken, over een resultaatgerichte werkhouding te beschikken en een echte teamspeler te zijn. U kunt altijd een open sollicitatie sturen naar info@m-connect.nl.

  Direct contact !

  Bedrijfsnaam (*)

  Contactpersoon(*)

  Telefoonnummer(*)

  Uw email (*)

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  captcha

  M-Connect


  referentie